dilluns, 22 de juny del 2009

Martínez de la Rosa, 3h


M'he creat una partició al cervell. Hi han moments en els que la ment treballa massa i arriba a posar-se nerviosa, llavors accedeixo a aquesta partició.

La partició és una habitació petita, tot i que depenent de les meves necessitats la puc ampliar tant com vulgui. Hi ha una gran finestra que dona al mar, un mar que sempre està en calma i en una permanent posta de sol. La llum entra fent formes geomètriques il·luminant els marcs amb les fotos de la gent que més estimo. Les pel·lícules que més m'agraden i la meva música preferida, estan a una estanteria.

Les meves guitarres fan companyia a la supernintendo, conquerida per legos, playmobils i petits exèrcits de plàstic. Penjant del sostre, com el cervell de'n HAL 9000 estan els meus records, només els bons. Un dels contenedors de records només conté imatges i sons de rialles familiars, de fet, si es pogués veure l'habitació desde fora, seria una immensa rialla amb les traçades de'n Tom Wesselman.

Us hi convido, si vosaltres em torneu la visita.

5 comentaris:

Rubèn ha dit...

Jo és que estic fent reformes.

estevemarta ha dit...

jo intento deixaro, perque si estic massa estona a dins, l'altre sem rebela i em fa dormir al sofar.

Unknown ha dit...

Rubèn: Almenys per a les reformes no necessites lampistes ni res, ets tu l'obrer de la teva vida (quin missatge més pro-catòlic...)

Esteve: A mi em fa que tu no tens una habitació, tu deus estar al cim d'una muntanya nevada...

Unknown ha dit...

Jo també en vull una. Però l'unic que tinc és una vista, la volta de l'atmetller.

Anònim ha dit...

accepto el convit de bon grat. Jo també tinc una habitació, però de vegades em costa una mica de veure les coses que l´omplen ( no sempre...) I molts cops , les males coses es colen en aquest recó tan idilic. Es un refugi fantàstic. M´agrada, aquesta faceta teva m´enamora