dimecres, 30 de setembre del 2009

Passatge de Pagès, 14h

En l'afany d'etiquetar qualsevol estil musical, la web allmusic sempre em sorprèn quan qualifica un estil. Per fer-vos una idea, Beatles entra dins el Gènere de Pop/rock, pero té els següents estils: Early Pop/Rock, Rock & Roll, British Invasion, Psychedelic, Merseybeat, Pop/Rock, British Psychedelia, AM Pop, Folk-Rock.

Trobo que a la crítica musical només li falten un parell de dades per ser totalment útil dins la seva inutilitat. Per una part haurien de dir quantes vegades has d'escoltar un treball perque t'acabi agradant. A mi, d'entrada, escoltar Super Furry Animals em deixa una mica fred, però mira, l'escoltes unes X vegades i ja em convenç. Aquesta X és la incògnita que ens haurien d'aclarir.

D'altra banda, perquè una cosa porta a l'altre, haurien de dir quin és el número de reproduccions límit d'aquest treball, és a dir, quan t'arribarà a cansar. Aqui s'ha de tenir en compte que també existiría l'etiquetat "atemporal, infinit, perenne...". A la foto, un d'aquests últims.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per cert, els titols dels teus "silencis", reponen als carrers on ets quan escrius? a carrers que t´agraden? o als que voldries anar? o potser als carrers on has tingut experiències concretes?. Podrien ser tantes coses.....és pura curiositat.

Unknown ha dit...

Són els carrers on sóc o m'agradaria ser en el moment en que ho escric :)

Rubèn ha dit...

Amb el pas dels anys, un se n'adona de que això dels generes serveix més com a sistema de catalogació personal i prou.

En el meu cas, un àlbum mereix 5 passes fins a saber que en penses, encara que cap al 3er tens clares les sensacions.

Els SFA no fan res que entri a la primera des del segon àlbum i en porten 10, que es diu ràpid.

estevemarta ha dit...

Per cert un video de Rammstein que es diu pussy, acaba de ser presentat ...y es heavy tirant a porno, aixo sense entrar en les clasificacions musicals, que a mi la canço em va molar...diguem marranu