dimarts, 4 de maig del 2010

Dr. Zamenhof, 8h.

Ell la troba a la feina, no, millor mentre dinen. Són companys. Masteguen junts i algunes vegades creuen les mirades. No són mirades normals, són de desig. Però ella té parella i no vol ni parlar amb l'estrany perquè sap que si ho fa obrirà una porta que vol ignorar. Ell jeu capcot i mostra fredor.

Ja de nit ell la mira i, no...no, ell la dibuixa. Pensa que mentre la dibuixi podrà fer el que vulgui amb ella. Tant és la seva traça com a dibuixant, que pràcticament és nul·la, ell la veu enmig d'aquell garbuix de tinta. La dibuixa gentil, obscena, grollera, delicada, satisfà els seus instints més perversos i quan la son es fa inevitable cau sobre els esbossos adormit.

Ella torna a casa amb el seu marit, o encara millor, surt amb les amigues a fer una cervesa i coneix a un individu bastant atractiu, encerta en els preludis copuladors i acaben embotits a un fastigós bany de discoteca que fa olor a lleixiu. Ella tanca els ulls i acaricia les mans de l'individu, entre totes aquelles olors creu sentir el perfum del seu company de menjador, i es deixa portar.

O no...de fet només són un parell de desconeguts que mengen d'una carmanyola.


4 comentaris:

estevemarta ha dit...

Hola noi.
Em fas por...tu i jo anem a dinar sovint.
¿M'estas dient alguna cosa?Jo soc un negat per veure les senyals...
Ara que ho dius,aquelles mirades aquelles converses, ummmmmmmmmmm, ara començo a suma 2+2, tu vols alguna cosa de miiiiiiii
Guapooooooooo, gracies.....¿quedem per dinar?

Unknown ha dit...

A veure que passa aquí???? Esteve no et deixis que conquistar, que un cop es caigut, ja no ets capaç de desenganxar-te.

Com sempre curt, però aquesta vegada molt intens.

Guapoooooo!!!

Unknown ha dit...

Esteve: es ficció!! jo per tu només sento instint animal...res d'amor :P

Ini: curt pero intens? ...de què em sona això?

Sílvie ha dit...

curt no: "COM SEMPRE curt", ha dit la Ini.

jiji