dimarts, 24 de maig del 2011

Stephen Hawking

Finalment, després de contrariar tots els metges que li havien augurat la mort durant anys, Stephen Hawking va traspassar.

Després d'haver el·laborat les més complexes teories sobre la física, la teoria de cordes, la relativitat, després d'ironitzar amb la presència d'un Déu superior creador de totes les coses, l'Stephen va veure la llum. Miraculosament es va posar dret i amb el cos erguit va caminar amb les mans obertes tot recuperant unes sensacions oblidades.

Uns passos més endavant Sant Miquel el deixa passar amb un somriure irònic. L'Stephen es ruboritza. Treu el cap per la porta i espera que els milions de milions d'ànimes que habiten el paradís es girin per mirar-lo i humiliar-lo. Però tot el que troba és silenci. Anonimat. Ha recuperat la seva mobilitat però les seves cames es dobleguen sense força i cau de genolls a terra contrariat, totes les seves idees li passen pel cap com si tingués un fenaquistoscopi instal·lat al cervell. Fòrmules errònies, teories absurdes, i aquell odiós i inclinat punt de vista amb el que veia el món.

De sobte, veu com una figura que se li acosta, estranyament familiar, un home amb els cabells llargs i una poma orbitant al voltant del seu cap. -Hola- li diu, -aixeca't, res és com pensaves. Tampoc ell, no és tan bó com t'han dit...de fet és bastant malparit-. Tal com diu això, un raig el fulmina. Hawking, gairebé delirant, amb la mirada perduda i bavejant, agafa la mà estesa i carbonitzada d'aquell individu i emprenen el camí junts.

9 comentaris:

Joanaina ha dit...

El de la pometa és Steve Jobs? Vols dir que aquest anirà al cel? :)

Unknown ha dit...

noooo, és en Newton ;)

Vicent ha dit...

També podria ser Alan Touring :P

Vicent ha dit...

* Noteu la "o" entre la "T" i la "u" per allò de què la poma orbitava al voltant del seu cap :P

Unknown ha dit...

Però no portava els cabells llargs! ;)

Vicent ha dit...

Llarg/curt és relatiu/subjectiu :)

Unknown ha dit...

Pobret!!

estevemarta ha dit...

Pernoneu, se que semblo invult,pero, ¿qui es aquet tal san Miquel?...no sera ....ostres pero si es el Miquel jackson...ara si que ja em puc morir...
pd.Bon relat

Unknown ha dit...

Ini: que es foti, per ser tan llest.

Esteve: San Miquel, el de les cerveses home!