dimecres, 15 de juliol del 2009

Carrer de la Palla, 1h

L'últim post m'ha fet recordar que tots els tacos que tenen res a veure amb la virilitat o masculinitat tenen una connotació positiva, mentres que tots els que tenen a veure amb la feminitat signifiquen tot el contrari.

Quan una cosa ens agrada molt diem vulgarment que és la polla, o potser direm que és collonut, també diem "quins collons" tot i que és més ambigu. Actuem decididament per collons, o amb variacions tant curioses com i un colló de mico que segueixen representant seguretat en un mateix.

Però si pensem en la feminitat, quan una cosa la trobem molt avorrida diem que és un conyasso, quan una persona és realment nècia diem que és un cap de cony.

Aquests conceptes deuen venir del mateix lloc on et prohibeixen ser una nena i et fan ser un macho. A partir d'ara em plantejo seriosament variar l'ordre establert. Les coses que jo consideri positives seran un conyet/cony/conyasso depenent de la avaluació que en faci, i si em desagraden seran una titolina/titola/pollot seguint el mateix criteri.

Trobo que sent heterosexual és una manera més correcta d'expressar allò que m'agrada i el que no. Amb dos ovaris, clar que si.

2 comentaris:

estevemarta ha dit...

No ser com dirho aixo IBRAHIMOVICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
es de conya, es lo puto crack
Sant Aleix mira con creix
Sant Ignasi espera que l'agafi
Sant andreu en pilotas a tot arreu...
aquesta setmana ha sigut una puta titola :D

Unknown ha dit...

Ara tindràs que canviar el taco estrella si algu et fa una pirula conduint; Me cago en la puta que et va parir!! Perque la dona tampoc té la cupla.

P.D: Perque sempre que obro el teu blog surt publicitat?