dilluns, 1 de març del 2010

Carrer de les Tres Senyores, 4h

Amb les rajoles, el so al bany rebota, i potser per això ens posem a pensar en 25 coses mentre la naturalesa exerceix la seva força vital. Potser pensem tant perquè hi han idees que reboten a les parets, com si fossin energia que algú ha deixat allà per oblit.

De fet he traçat un pla per anar a lavabos de museus a agafar bones idees. N'estic tip de llegir llibres o cercar coses per Internet. Faré una aplicació, es podria dir crapbook, on la gent informi dels banys on més es pot inspirar un. Aturats i dissenyadors, que pràcticament és el mateix, faran cua per entrar als banys que curaran la seva decadència creativa. Tard o d'hora enyoraré poder fer de ventre al lavabo de can Murakami. Descobrir que el paper higiènic no es desembolica bé perquè només he agafat una de les dues capes, i fer-ho a can Monzó!.

Amb el temps, Dan Brown farà llibres on exposarà la veritat sobre el bany dels fundadors de totes les religions. Tothom llegirà entre línies que els inventors de la religió, en comptes de pensar, miraven com n'era de bonica la seva pròpia merda. I en Tom Hanks en serà el protagonista.

3 comentaris:

Ester ha dit...

Necessito el ranking ja!! Potser algun dia aconsegueixo desenteranyinar la boira que m´envolta. Si a sobre tinc el ranking dels lavabos que més inspiren, que el mon tremoliiiiiii!!!

Unknown ha dit...

També pots fer una llista d'alguns que no inspiren, com per exemple alguns de l'India.;)

Unknown ha dit...

No se si inspiren més els nets o els bruts, als bruts intentes evadir-te el més lluny possible.