dilluns, 26 d’octubre del 2009

Roger de Flor, 17h


Quan era petit, servidor va fer un parell d'actuacions a la classe de 7è d'EGB. Eren èpoques de Cruz y Raya. Vaig recol·lectar acudits que d'alguna manera m'havien arribat escrits amb alguna Olivetti en un foli. Vaig triar algunes notícies divertides de "El Jueves" o de "El Caso" i ens vam seure junt amb un tal Navarro davant de classe per explicar-ho. Gràcies a l'inestimable col·laboració del nostre professor, àlies "Chino".

L'actuació va ser un èxit i això em va fer rumiar en una evolució de l'actuació en la que vaig acceptar més protagonisme. La setmana desprès vaig fer un monòleg sobre en Batman. Fatal. La classe no va saber entendre el meu humor, avançat al seu temps. Em van xiular mentres sentia com em deien que el que feia era lamentable. I a la sortida, el delegat de la classe, l'Alonso, em va dir que havia fet pena.

Mai més vaig fer actuacions. Ara escolto Hidrogenesse mentres recordo allò de que és més fàcil destruir somnis que tenir-los.

3 comentaris:

Rubèn ha dit...

Tothom sap que els monòlegs humorístics no es fan sobre Batman. Es fan sobre Robin.

Unknown ha dit...

Mai has soportat les critiques.

Unknown ha dit...

A mi en Robin em cau bé, però sempre va estar a l'ombra de'n Batman...jejeje a l'ombra...com dient...caballero oscuro...ja he fet una broma de'n Robin? osti doncs tens raó