dilluns, 28 de desembre del 2009

Martí, 10h

Passi el que passi, nevi, troni, pedregui, en estat d'inanició, en ple terratrèmol, en ple armaggedon, en plena invasió alienígena, un paleta ha de mirar una dona si passeja amb minifaldilles. No es tracta de mirar de reüll com fem la gran majoria de mortals mascles, es tracta de mirar-la descaradament, d'una manera crua, com si de cop es convertissin en ballarins de tango cortejant a la seva parella.

Els joves paletes han d'assumir aquesta costum encara que no ho vulguin fer perquè del contrari seran discriminats. Un monitor els instrueix, els ensenya com tirar floretes i posturetes xulesques. Més endavant el padawan podrà recolzar-se a la barana i quan passi una bona femella exclamar-li ben alt "que no me entere yo que ese culito pasa hambre!".

Entre les dones es produeix un discurs desconcertant, per una part els repugna aquesta actitud dominant i pavera, però per l'altre part criden als quatre vents el que aquell barroer els ha dit, fins i tot en treuen pit. Estic segur, que si aquell dia es miren al mirall, es sentiran més guapes.

L'elegància, en l'àmbit sentimental, està en decadència.

3 comentaris:

Coolmonik ha dit...

Els joves paletes ja no diuen això, directament et canten cançons. Si no mira el Bustamante...

Anònim ha dit...

doncs a mi ni em diuen ni em canten res de res...... estic arribant a aquella edat "invisible"..... quina pena.....

Unknown ha dit...

Escolteu aquesta floreta per a qualsevol dona, se'm posa la pell de gallina:

http://poderato.com/elsambori/elsambori-com/el-ni-o-de-baena-maruchi