dimecres, 10 de febrer del 2010

Pelai, 11h

La Mariona es va llevar com cada dia, amb la llum del sol entrant per la finestra. Es va estirar tant com va poder i es va llevar. Una dutxa ràpida la va despertar del tot, es va pintar una mica els llavis assaborint amb la llengua el seu gust. Després d'un cafè va agafar les claus del moblet del rebedor i se'n va anar cap a la feina.

Deu minuts després d'un passeig pel bodegó en moviment que era la ciutat, va prémer l'intèrfon. Va saludar els companys, va agafar dues ampolletes d'aigua i després d'una petita reunió va entrar a l'estudi. A la pantalla s'hi projectarien les imatges que ella doblava. Es va col·locar els auriculars, va posar el guió sobre el faristol i moments després començava el doblatge de "Plaer anal a Torredembarra".

El transcurs de la pel·lícula era absurd com sempre, les escenes sexuals apareixien com atacs epilèptics. Gemecs, precs, ordres...va ser llavors quan se li va escapar una mirada a en Víctor, el seu nou company de doblatge, a qui d'entrada ni va mirar, era una cosa que mai li agradava fer. Ella va veure amb curiositat què feia ell quan no cridava, i li agradava com sonaven els seus silencis.

Quan van acabar, en Víctor li va demanar discretament si volia anar a fer un cafè. Ella va acceptar. Van compartir un cafè amb una hora de silenci, gràcies al que li despertava en Víctor, la Mariona podia escoltar el silenci a una ciutat sorollosa. Es va enamorar d'ell al moment. En Víctor però, es moria de vergonya i no sabia com dir-li que se'n volia anar al llit amb ella.

5 comentaris:

Ester ha dit...

En Victor és un home... què vols?? però ella, la Mariona ho està desitjant, el que passa es que ho disfressa en forma d´enamorament. En general les dones necessitem coses per guarnir el sexe, som així...

Unknown ha dit...

Guarnir? Ara se perquè us agrada tant el catàleg Ikea a totes les dones...pervertides!

estevemarta ha dit...

"Plaer anal a Torredembarra"
soc un home, i per tant m'he partit la caixa amb el nom de peli...deunido la ment com bufa,jeje

miq ha dit...

El títol de la peli ja el tens inscrit al registre de la propietat intel·lectual? És tan genial que encara te'l pisparan ;)

Unknown ha dit...

Posar noms a pel·lícules porno és una de les meves aficions ocultes, no havia pensat en registrar-los però, m'agrada aquest esperit empresarial!