dilluns, 27 de desembre del 2010

Culpable

Un home d'uns trenta anys passeja tranquil·lament pel carrer quan veu una dona amagada sota un gran abric i una gorra de llana que li cobreix mitja cara i oculta els seus cabells. Ell de seguida sap de qui es tracta. És Scarlett Johansson. Apreta a córrer per poder dirigir-li la paraula. A poc menys de dos metres d'arribar-hi, un dels agents de seguretat que presència l'escena, es gira i li dóna un cop de colze a l'alçada del coll. Ell cau a terra inconscient.

L'actriu es queda commoguda per l'escena, els vianants protesten al vigilant la seva acció i ella dóna un cop als braços plegats de l'home. S'ajup per preguntar-li a l'home com està. Sagna per l'orella. Avisen a l'ambulància a petició d'ella. L'acompanya a l'hospital. El diagnòstic és greu, està en coma. Ella plora. Acomiada l'agent de seguretat. Paralitza tots els seus projectes i dia rere dia, seu al costat del llit de l'home esperant que desperti.

Amb el temps ella descobreix la seva identitat al personal de l'hospital. Ella el cuida, el renta, perd una mica de la seva immensa bellesa pel patiment. Fins que un dia ell desperta. L'Scarlett salta d'alegria, li agafa la mà i parlen, no s'entenen gaire, però les constants vitals de l'home semblen molt alterades. Han estat dos mesos d'inconsciència per despertar de nou al món real. Un món real on Scarlett Johansson et renta les pilotes cada dia i t'acaricia els cabells mentre et canta amb dolçor a cau d'orella.

Es deixen enamorar. A vegades l'home desperta al llit de la seva nova habitació a una mansió victoriana i no creu que dormi amb Scarlett Johansson. Ella es gira i s'abracen. Pel matí fan l'amor. I per la tarda. I al vespre. I després de dos mesos d'una relació pràcticament perfecte, l'home, que jeu a l'extrem del llit, la mira i li diu que la seva relació no pot continuar. Perquè? li pregunta ella sorpresa. Perquè només m'he enamorat de la teva culpa, contesta mentre es vesteix.

9 comentaris:

Jaqme ha dit...

Brutal. Boníssim.
Ah, i veus?
Et faig els comentaris al blog, al que ja he entrat avui tres vegades.
;)

Unknown ha dit...

jajaja

podriem manipular les dades entre nosaltres i guanyar diners amb publicitat...ejem...

Gràcies :)

anna g. ha dit...

oh, què colpidor! m'he quedat glaçada... bestial :)

Buk ha dit...

Molt bo! Has fet que la meva admiració per la Scarlett creixi encara més, cosa que no creia possible ;)

Unknown ha dit...

Anna i Buk: Queda clar que és una història de ciencia ficció oi? dubto que ningú que es trobés amb la mateixa situació fes alguna cosa així ;)

estevemarta ha dit...

jejeje...i la teva Scarlett que opina? de que et renti les pilotes cada dia.
Aixo del rentat dels baixos i fer l'amor mati,tarda, vespre es amb lo que m'he quedat, lo demés es lo típic que et pot passar creuant el carrer, però que sigui la lletja del barri la que et trobis quan et despertis i demanis comodin del publico.
esteve

Unknown ha dit...

Esteve: M'estàs dient a mi la lletja del barri? que no es vist la foto!!!!!!!!

Unknown ha dit...

ui ui ui

jo no dic res que encara acabaré rebent

estevemarta ha dit...

Norrrrrrrrrr, tu ets la seva Scarlett, lo de lletja es una metàfora....i no anava a tu , si no a la historia en si, dona que estem sensibles ehhhh...però si no tens ni 30 anys, ets un bollicao.