dilluns, 13 de juliol del 2009

Sardenya, 19h.

Una de les escenes cinematogràfiques amb que més he rigut últimament ha estat la del barber de Clint Eastwood a Gran Torino. Tots dos es dediquen un seguit de barbaritats i d'insults horribles, però entre línies (o píxels) es veu que senten molt d'apreci l'un per l'altre.

A la meva barberia les revistes que esperen als clients no són del cor, són l'interviu, el Jueves i el Playboy; i el meu barber és la persona més mal parlada que conec. Els genitals femenins i masculins surten a la llum cada trenta segons, de vegades en la seva expressió més simple, de vegades combinant-los, expressant un desig, fàstic, por, ira, sorpresa...habitualment callo i assisteixo admirat a la seva demostració de vocabulari tècnic, però l'altre dia vaig decidir sumar-m'hi.

Per un moment em vaig sentir com en Thao (atonthao) de Gran Torino, al principi els meus insults eren inocents, després ja van ser més feridors i probables causes d'una úlcera, el meu barber se'n va adonar i amb la seva mirada aprovatòria em va fer veure que aquell és el tipus de client que vol. A nivell terapèutic us ho recomano en petites dosis, és la polla.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Mare de Deu! Recordo el dia que vas anar al Sr. Barber i penso el que podria sortir de la teva boqueta. Quina por que em fas, crec que no et tornaré acompanyar per si de cas.

Sílvie ha dit...

Això de la princesa prometida què?
És la meva peli fonamental. què fa aquí?

Quiero que vuelva mi padre maldito vellaco.

Unknown ha dit...

La veritat és que la recordo amb molt de carinyo, però no recordava aquesta música tan ridícula de fons...

estevemarta ha dit...

dimecres sant Bonaventura, no ser tu, pero quina merda de dia, a mi que no em toquin ni un pel, per insultar jo preferixo l'autopista, que s'han pensat, ehhhh que me los quieren embaucar, al loro que no estamos tant mal.

Unknown ha dit...

Jo prefereixo trucar a TMB i queixarme de la brillant idea de no col.locar cap parada provisional en tot el carrer Diputació des de Marina a Psg. Sant Joan. Malparits!!

Unknown ha dit...

Així així....deixeu que surti el monstre que teniu dins vostre!!