dijous, 3 de setembre del 2009

Perill, 17h

Com se si m'afeito bé? si pixo correctament? si faig l'amor bé? si llegeixo com s'ha de llegir?

Totes són preguntes amb una resposta molt subjectiva, i és que cadascú té les seves raons per actuar de diferents maneres. Excepte la justícia, per imperatiu legal, no hi ha cap valoració col·lectiva en la que tothom estigui d'acord.

Jo vaig descobrir que tenia molts dubtes quan vaig deixar la casa dels meus pares, com es frega? quina quantitat de sabó? s'ha d'escòrrer molt la fregona? tècniques per rentar? tècniques per planxar? i moltes altres preguntes sense resposta "oficial".

Des de llavors sé que tothom necessita un Sr. Miyagi a la seva vida, un home clarivident, capaç de solucionar tots els nostres dubtes i que ens faci forts davant l'adversitat.

L'altre dia pelant mongetes vaig posar les cues de la mongeta amb les mongetes, un error bastant comú. Segur que el Sr. Miyagi en podria treure una lliçó d'això, com per exemple: "Barrut San, tu decideixes si vols encaixar a la muntanya de les mongetes, o si vols ser una cua de mongeta rodejada d'estranys"

6 comentaris:

Unknown ha dit...

I qui és el teu Sr.Miyagi?

Ja has decidit si volsencaixar a la muntanya de les mongetes o si vols ser una cua de mongeta?

Unknown ha dit...

Jo prefereixo ser cua de mongeta desubicada, però de Sr. Miyagi no en tinc...per això no se com fer un sopar ràpid o un dinar de tupper

Unknown ha dit...

Recorda que tens a la teva disposició tot un món de receptes de cuina, que segurament faràn la funció de Sr. Miyagi.

estevemarta ha dit...

Jo més que Miyagis, el que em molaria es un Jefri...Jefri avui tinc ganes de marisc, pammmm...arrivas a casa i mariscada
Jefri...que els espaguetis siguin a la vongole....pam, vongole al canto...
igualment us dire que soc més mongeta que cua, pel que fa a les ventusitats, pero aixo es una altre historia.

Unknown ha dit...

Esteve aixó ho tens que explicar millor, perque no entenc la relació entre mongeta i cua amb el tema de vents.

estevemarta ha dit...

Ini, si la mongeta te cua es que esta crua, crua vol dir mala digestio, i aixo senyors i senyores, nens i nenes es un pet en potencia, d'aquells que et preguntes...¿encaixar a la muntanya, millor que millor,perque..la merda a la muntanya no fa pudor, si no es que la remenes amb un bastó.