dilluns, 16 de maig del 2011

Quan una gota d'aigua surt calenta de l'oïda després d'un bany

Algun dia faré una cançó que emocioni a tothom que la escolti, les seves notes posaran la pell de gallina i si tanquen els ulls, notaran com l'ànima vol abandonar el seu envoltori.

Escriuré la història més commovedora de totes, encongirà els cors i farà brollar llàgrimes. Qui la llegeixi, tindrà aquella estranya sensació de voler llegir sense passar les pàgines.

Una de les meves fotos sumirà a algú en la nostàlgia, en recordar com aquella persona seia a una cadira de vímet, i el soroll cruixent que feia aquest. Les orenetes ressonaran al seu cap i el transportaran a aquella escena estiuenca, voldrà veure tota la decoració, la persianeta que repica amb el vent, sentir les olors, el calor, i en el moment precís en què descobreixi que allò no es pot reviure, notarà com un formigueig li puja pel coll, la llengua se li assecarà, i malgrat la malenconia agrairà aquell moment, passarà els dits per sobre la foto com si volgués entrar-hi i ser immortalitzat, després guardarà la foto a aquella caixa especial on guarda els trastos més estimats, i de tant en tant la traurà per recrear-se en el seus records.

Però de moment, el llençol ens farà carícies mentre ens abracem sense voler despertar, la llum del sol ens encendrà poc a poc i podré gaudir del teu somriure, present i real. Serem com les fulles i el vent.

8 comentaris:

Rubèn ha dit...

Així m'agrada. Unes expectatives humils per començar el dia.

Guillermo ha dit...

Doncs a mi m´ha agradat, Rubèn ;)

Unknown ha dit...

Què bé que us hagi agradat!.
Humilitat és allò com que mola ser pobre no?
pobres diables...

Joanaina ha dit...

M'encanta. Avui els dos parlem de fotos velles...

anna g. ha dit...

aspiracions, esperances, expectatives... si en el fons ens conformem amb poca cosa, ja ho veus. m'ha agradat molt, Barrut :)

Rubèn ha dit...

La humilitat és com de pobres, és cert.

Ester ha dit...

Doncs per mi ja has fet un escrit que m´emociona i m´arriba.Les lletres són iguals per tothom, de fet només n´hi ha 26, pero la seva secreta combinació perque agradin está en la persona que les escriu, en les seves emocions i habilitat per transmetre coses i jo crec que tu ho fas!!

Unknown ha dit...

Ester: és pel dopping, com el barça.